Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOPA UNDER MATTAN


Ser problemen
måste ta itu
vill inte
törs inte
denna förbannade
konflikträdsla
som en Murphys lag
som Pavlovs hundar
klockan plingelingar
och mitt darr
tar vid
Konflikt - Pling - Darr
Sopa under mattan
denna ljuva möjlighet
Min matta ligger
på en tre meter hög
hög
med problem
Mattan har jag inte
sett på väldigt länge
Det är så svårt att
nå upp till den
Ser problemen
måste ta itu
vill inte
törs inte
denna förbannade
konflikträdsla
som en Murphys lag
Du vet Pavlovs hundar
när klockan plingelingar
och mitt darr
tar vid
Konflikt - Pling - Darr

Sopa under mattan
denna ljuva möjlighet
Min matta ligger
på en tre meter hög
hög
med problem
Mattan har jag inte
sett på väldigt länge
Det är så svårt att
nå upp till den




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-22 10:24



Bookmark and Share


  Frittsofa
Sanna ord! Mycket bra skrivet!
2011-02-18

  Junitvillingen
Skaffa en ny matta - som sitter stadigt på golvet och där konflikträdslan inte får plats under;-)))
2010-09-22

  All
Så otroligt bra , tack för påminnelsen
2010-09-22

    Jane S VIP
konflikträdsla är vårt lands förbannelse
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar