Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var......





Att få leva gemensam tid
så stort

mitt i min stora saknad
bor tacksamheten

för att du var den du var
och gav mig rätt

att vara jag










Fri vers av Michaela Dutius
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-22 15:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet, berörande
och tänkvärt
2010-09-22

  Anna*
Suveränt diktat i sin enkelhet kan den beröra vem som helst och den berör mig på ett speciellt sätt just idag. Tack!
2010-09-22

    Bodil Sandberg
Så fina varma rader till en saknad vän mycket vackert!
2010-09-22

  walborg
Sådana möten lever alltid inom en.
2010-09-22

    Ken Cassel
Tjusigt, Michaela!
Gillas som vanligt
`Suck vad vackert hon skriftar ner sina tankar den där Michaela´

Kram på dig!

Ken
2010-09-22

  Suzy med punkterna
Vad är väl vackrare...
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius