Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollbunden - själsbunden

Det var något i dina ögon
som trollband mig


då glöden i din blick
blev till eld


då du såg in i mitt innersta
rörde vid mitt hjärta


utan att kräva
något av min själ


Du bara skärskådade mig
accepterade det du såg


det var självaste
livets eld som brann


mellan våra
synkroniserade själar




Fri vers av Nic
Läst 276 gånger
Publicerad 2005-11-24 23:42



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vacker och kärleksfull dikt
bra skrivet
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic