Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Steg upp och kände solens strålar på min kind


Solkraft

I århundraden har folk
Tillbett den stora solen

Dess kraft går inte att mäta
Under solskivans karisma

Uppstår liv efter liv
I många olika former

Jag hälsar därför dig
Du vackra, kärleksfulla sol

Universums Alfa och Omega
Möter din varma omfamning

Hoppas att du kan lysa
Upp min väg igenom höstens mörker




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-22 20:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Ljus och fin dikt..
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian