Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meningen med livet.


Världen - Svart på Grått

Dom 7 dödssyndernas tid är förbi
För världen står på sina knän och ber om eutanasi
Tillvaron är hotad, vi hjälper den på vägen
När man inte kan bli botad blir man självmordsbenägen

Vi injicerades som ett dödligt virus mitt i planeten
Evolutionen – sjukdomshärden - mänskligheten
Fyller alla kriterier för att vara
Oidentifierbara elakartade bakterier

Expanderande imperier, likt virusmysterier
Blir vi fler som vill ha mer, vi tar och tar men ingen ger
Vi ser världens friska celler som vår föda
Likt ett virus som lever för att döda

Och vi tycker vi är kungar men vi äter, sover, skiter
Vi är alla parasiter och vi fräter och vi sliter
Som krämporna som pumpar i ens bål
Som infektionerna som kryper i ens svål

Vi är likt dom - smittan i någons kropp
I en större dimension i ett större omlopp
Ont och gott blir mätt med nya mått
När man öppnat sina ögon och sett världen svart på grått

Världen - Svart på grått
Slutet rått allting gott




Fri vers av Avsmak
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-23 01:23



Bookmark and Share


    lyckatill
Vi ser världens friska celler som vår föda
Likt ett virus som lever för att döda

dessa rader fastnade jag för, jag gillar cyniken och du skriver mycket bra
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Avsmak
Avsmak