Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRUVMEJSEL

Denna lilla viktiga
tingest
vanlig eller stjärn
insexa
Om bilen krånglar
på din svensexa
Att ställa om tändningen med
så att tomgången går
jämt
Dra åt skruvar
sitt inte där och muttra
dra åt...
Denna lilla viktiga
tingest
vanlig eller stjärn
insexa
Om bilen krånglar
på din svensexa
Att ställa om tändningen med
så att tomgången går
jämt

Dra åt skruvar
sitt inte där och muttra
dra åt...




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-23 10:49



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Fint att se en verktygsdikt. Det finns ju sånger "If I had a hammer" och så, men få dikter. Eller finns det någon sonett om en avbitartång nånstans här på Poeter kanske?
Det där med vanlig eller stjärn, visst är det mest vanligt med stjärn nuförtiden?
2010-09-23

  Junitvillingen
Haha vad du fick till det!! Nä varför muttra, hehe...
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar