Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gömd värld jag funnit

Att söka mer är ej något jag behöver
Det jag söker finns i dina ögon
En värld med alla årstider
blå himmel & friska kalla men varma brisar

Dansat omedvetet
I en storm utav gula höstlöv
till en melodi skapad av våra hjärtan

Vit snö kan icke evigt falla
Så vila dina ögon när du från din resa landat




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-23 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl