Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Galatheas Hage

Och här tar det vid
med en duns
Färden var lång
men ändå kort
inte enkel, men lätt

(Är det en kristalltimma?
- En glimmande silverdimma.)

Och dovt hörs alla suckarna
i Galatheas hage

Nu när sommaren har somnat
till en allt för tidig höst
när lugna blickar stadigt sänks
i Galatheas hage.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-11-25 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin