Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden ekar


orden ekar ännu
klingar stelt

jag vill skiljas

jahaja
ja, du

det hade jag nog
också velat





om jag hade varit du...














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-23 13:36



Bookmark and Share


  HQ
Jag hoppas att du kommer lyckas hitta kärleken igen,
kärleken till dig själv. Fram till dess är jag glad att du skriver, dels för att skrivandet är läkande dels för att sådana som jag då får läsa.
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP