Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under denna natt


jag trodde dig aldrig
jag bara ville tro

jag är under denna natt
vi är under samma stjärnor

kunde jag rädda dig
skulle jag svika dig

ensam med dessa piller
vad du inte kunde göra, kan jag

förlåter du mig

kommer du att förlåta mig









Fri vers av somomlivet
Läst 489 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-23 23:02



Bookmark and Share


    vilgot hellros
bra skrivet, tar tag i en
2010-11-04

    ej medlem längre
fan så bra.
2010-09-26

  Anna*
Vi går igenom mycket som är svårt men det finns alltid vägar. Kram
2010-09-24

  Trazan
Har du suecide tankar eller planer?

Ta't Lungt, tänk efter.
Vem är det som ska förlåta?
En nära o kära?
Eller partner?
Eller Gud?

Jag skriver så här för att jag bryr mig om dig!!!!!

Var inte rädd för livet, javisst smärtar det ibland.

Men så härligt ändå emellanåt.

//Kram-Harry
2010-09-24

  queenia
läser bottenlös sorg i dina ord. sorg av meningslös, meningsfull, död för egen hand. Det vi inte vill eller orkar ta till oss, det klarar andra av. Är det styrka? Själsvaghet? Sveket bor inte här. Den bor mycket mycket tidigare - vid begynnelsen.

*ros* Q.
2010-09-23

  Skymning Blå VIP
Känns som det ligger en ensamhet i texten.
Tanken fastnar på denna rad: "ensam med dessa piller"
Bra flyt i raderna
AE
2010-09-23

  Gab
stark mystik där under ytan
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

somomlivet
somomlivet