Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lever med slutna ögon

vi har slutat vara rädda för monster
under våra sängar


tills vi insåg att
de riktiga monstrena
lever inuti oss




Fri vers av somomlivet
Läst 371 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-13 22:13



Bookmark and Share


  wellness tina
så sant så sant, och det är bara vi själva som kan
göra oss fria.

fint du skriver =)
2011-03-26

  F.
Gillade den här. Mycket.
2011-02-14

    ej medlem längre
och då hjälper det inte att blunda längre...

men då de lever inom oss, har vi också fullmakt att döda dem; det enda vi har full kontroll över är ju våra tankar, som Descartes sa.

Bra! =)
2011-02-13

  M.B
Så enkel, och sant ! :)
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

somomlivet
somomlivet