Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för drogerna och dem ensamma själarna går hand i hand nu



så många felsteg som kan ligga och störa din sömn
knyter sina händer och slår mot betong

känner ånger och ångest
frågar gud var all ondska kommer ifrån

valde fel vägar att gå så många gånger
du sa jämt höger
jag sa alltid vänster


man har gjort en del dumma grejer i livet
och tro att allt ska bli bra igen är bara en lögn


för drogerna och dem ensamma själarna
går hand i hand nu

men det enda som blev kvar
var tårar från människor som aldrig kan förlåta sig själv




Fri vers av somomlivet
Läst 489 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-16 16:09



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Ondskan kommer från Djävulen. Du diktar kort och koncist och underhållande, tycker jag.
2012-09-28

  Trazan
Var lite positiv till dej i varje fall lite barmhärtig.
Du är fin vacker och du skriver ärligt.
Uppskatta dig själv, vänta på den rätte.

Det kommer bli bättre.

Jag tror det!!
2011-11-03

    Johnjohn
Aj oj, denna träffar rakt in i mina vener.....
*Applåd
2011-05-18

    ej medlem längre
Gillar detta! Mycket!
Torrt, kallt, koncist och ärligt!
Och en underbar avslutning.
tack!!
//micke
2011-05-16

  Skymning Blå VIP
Bra text om sanningar när annat än livet bjuder upp till dans

"valde fel vägar att gå så många gånger
du sa jämt höger
jag sa alltid vänster"

...beskriver så bra...!
AE
2011-05-16

    AA VIP
Starkt och fint skrivet.
2011-05-16

    AA VIP
Starkt och fint skrivet.
2011-05-16

    AA VIP
Starkt och fint skrivet.
2011-05-16

    vilgot hellros
väldigt starkt detta, fint skrivet
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

somomlivet
somomlivet