Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så här står jag med mitt halva hjärta

du har lämnat mig
med massa frågetecken efter sig,
som mest bara käkar upp mig totalt

så här står jag
med mitt halva hjärta

innanför tröjan

ibland blöder det
och den vita
stickade tröjan blir röd

blodröd




Fri vers av somomlivet
Läst 442 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-24 20:36



Bookmark and Share


    vilgot hellros
enkel och rak men den beskriver känslan bra
2010-11-04

  Trazan
Hoppas du har det bra, kompls??
Att skriva kan vara en läkedom, så fortsätt, för du e duktig!!
Kram.
2010-10-30

    Ladyblack
så lätt och vackert
2010-10-24

  LassO
de kan kännas så, ibland... bra fångat
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

somomlivet
somomlivet