Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om jag inte dammsugit mitt lilla hjärta på flera år

kaos

det är kaos i min kropp nu
jag liksom glömde mig själv på vägen




och jag vet att andra har det värre
men hur kan man känna så här
så tom men samtidigt så fruktansvärt stökig

som om jag inte dammsugit
mitt lilla hjärta på flera år
som om jag glömde mig själv
på en hylla i ett hörn

kyss mig nu
värm mitt lilla hjärta
städa det från allt skräp jag inte behöver

jag behöver ju dig

idiot




Fri vers av somomlivet
Läst 422 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-31 21:42



Bookmark and Share


  Jasmine_S
Det är någonting i denna text som jag bara älskar. Men kan inte sätta fingret på vad.. eller jo, jag älskar varje rad, varje mening och texten som helhet!
Omåttligt bra skrivet!
2011-05-16

  LassO
nice ;)
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

somomlivet
somomlivet