Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han med ständig motgång och tårar i hjärtat

han slogs för att gömma smärtan
levde bland ångest och misär

ber till någon han inte tror på
trots det gav gud upp hoppet för honom

drack bort hans sorg
men den slog tillbak hårdare dagen efter



ständig motgång
med tårar i hjärtat
sömnlösa nätter
och tankar som flödar

där står han
med ångest som sin bästa vän


lättare att förneka
än att erkänna







Fri vers av somomlivet
Läst 701 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-07 02:11



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Det finns så mycket att säga .. men det mesta är redan sagt ... Du berör starkt med dina ord ...
2011-05-03

  F.
Du anar inte vilken hög igenkänningsfaktor du planterade mellan orden. Verkligen snyggt. Tack!
2011-03-08

  Sergej
Smärtsamt bra!
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

somomlivet
somomlivet