Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pärlor av plast

 

jag vaknar

och sätter ned fötterna

mot en fredag

 

jag har vita spetstrosor

och ett halsband av

bruna plastpärlor

 

det blir en sådan dag

 

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-01 20:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Läckert!!
2011-01-01
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons