Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACK TACK

 

Ack ack
oj oj
herre jestanes
ho ho
aj aj ändå
voj voj
-Ska de vara påtår?
-Jo tack!
-Tack tack de räcker.
-Nu har dom visst börjat med...
...det blir bara värre.
Nå nå
usch usch...
...för dom där...
...ja, långhåriga...
...å på tunnelbanan å allt.
-Kom lilla Fiffi
-Vov vov
                               sniff sniff

Ack ack
oj oj
herre jestanes
aj aj ändå
voj voj ändå
ho ho

-Ska de vara påtår?
-Jo tack!
-Tack tack de räcker.

-Nu har dom visst börjat med...
...det blir bara värre.
Nå nå
usch usch...
...för dom där...
...ja, långhåriga...
...å på tunnelbanan å allt.
-Kom lilla Fiffi
-Vov vov
                               sniff sniff

 




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-24 12:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I dag tycks det vara mer bråk om de korthåriga.
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar