Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige 2013 (Rapport från första månvarvet)

 

 




En ny lag infördes som förbjuder molnen från att täcka solen under eftermiddagstid. Förslaget om att sätta upp en till sol röstades dock ned.


Storsvart och de sju dvärgarna inledde sitt första samtal i historien. Somliga kom på att de har försvarat likriktning i olikhetens namn. Andra insåg hur de har stridit för olikhet under fasader av likriktning.


De allt kortare kjolarna gick inte att sy upp ytterligare. I allt högre utsträckning har kjolarna börjat kompletteras med förlängda trosor. Dessa går nästan ända ner till knävecken.

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-24 20:11



Bookmark and Share


  Nanna X
jag önskar du hade vunnit valet! leggings åt folket!
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP