Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normaldeprimerad spya

Varje gång jag tittar på TV;en, lovar jag mig själv att jag aldrig ska göra om det, jag krymper ihop med bultande huvud medan en svart rasande förtvivlan förtär mig inifrån och ut, jag får inte luft! Hur?! Och han bara stod där och säger att ingenting hänt, nejdå inga döda, inga lik, det var säkert en massa skyltdockor de slängt där, vilken kreativ militär. Makt gör folk galna, legitimt kriminellt legalt galna, för i helvetets alla fördummande skitiga pengar, de blir ju aldrig rena hur mycket de än tvättar dom. Havet dör, jorden kreverar, djuren föraktas, plågas och förbrukas exakt likadant som jag vet inte hur stor del av mänskligheten på den här vämjeliga planeten. Sedan kapsejsar vår egen regering, hurra ! Att den lagt ut en förskräcklig massa pengar och resurser på att utbilda svenskarna, barnen i skolan särskilt; Om förintelsen, låt det aldrig hända igen! Låt det aldrig... Satans dubbelmoral och skitsnack hela dan! Demokrati; Kiss my ass, när handikappade och sjuka inte längre har några rättigheter allt enligt vår diktator.. Oups, statsministers egen utsago. Det mest störande med politiken är själva spelet, för det handlar aldrig någonsin riktigt om verkligheten; För när det kommer till kritan och du frågar en politiker så har ingenting hänt, nejdå inte i praktiken; Aldrig någonsin!

Men så länge vi halkar omkring på den här; 
- Kalla skinniga havregrynsgröten är det väl bara att svälja och hulka och kvälja.

Heja Sverige.




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-24 22:08



Bookmark and Share


  ©Anniz
BRA GJORT!
Jag håller totalt med dig!

Jag fattar vad du menar o håller med dig.
Vi har det på samma sätt som du beskriver det.

Det är besvärligt när de som regerar inte fattar att de har fel, utan tror att allting är jättebra även om de har folk som säger annorlunda.
De lyssnar på dig, men de hör inte vad du säger.

Ibland verkar det som att alla som bestämmer eller har makt hor autism eller något sånt.
De tar in allt du säger, men det fattar inte vad du menar, så de bearbetar inte dina ord.

De har inte varit utsatta för det som du säger, så hur ska de kunna fatta vad du menar.


Stark text :D
Kram
2010-09-25

  Catharina Edin VIP
Det finns så mycket som är fruktansvärt fel, jag vet!
Det känns som att man får hibernera i fyra år till nu.
2010-09-25

  lycksele
Det är synd om dej, Carola.
Du har hamnat i fel land.
Elller på fel planet ...
:)
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren