Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är svår att älska

Alla dessa män

som finns i kulisserna

det är bara en

som jag har kär

bara en som finns för mig

De andra dansar som skuggor

från det förflutna

eller

visioner av framtiden

men jag vill ha dig

jag vill bara vara dig nära

Du är inte jag

du älskar inte som mig

du visar inte dig

såsom jag visar mig

Och jag önskar

att jag fann off-knappen

till min tankeverksamhet

och on-knappen till känslorna

men pausknappen till ångesten

De andra de finns

de gör sig påminda

vill ge mig det

som du inte förmår ge mig än

och jag blir kluven

orkar jag vänta?

Är du värd mitt tålamod?

Du är svår att älska...




Fri vers av Bevingad
Läst 462 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-25 01:42



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra
2011-02-20

    utan vingar
Jag känner starkt med den här
för jag är
just där.
2010-10-14

  blaite
Känna som att det är kärleken till dig själv du skriver om. Härlig text. Svänger uppnoch ned man vill ha ner och mer liksom mmmh
2010-10-02

  Emelia
läser den om och om igen, tycker den här texten är så himla fin och känslosam. Du är så duktig!
2010-09-28

  Hannah Norman
Fint! Den talar verkligen till mig just nu. Verkligen fin!
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad