Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väljer

Tystnad råder
fastän livet surrar vidare
Mitt val
är tystnad

Orkar inte längre med spel
eller lekar
där insatsen är att låtsas

Varför skulle jag

Förnedring
mot mig själv
Jag vägrar

Dagen
är ju fri
och
Solen lyser på oss alla
liten och stor
ung och gammal
ärlig eller falsk

Mitt val är nu
att stänga min dörr
för det mörka
så om det är en lek för dig
eller ett spel du vill vinna

Spela själv
jag är inte med
utse dig själv till vinnare
om det är din vilja

Min dörr står bara öppen
för sanning och ärlighet






Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 335 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-10-17 10:27



Bookmark and Share


  Emelia
tummen upp! den här gillade jag skarpt
2010-10-17

  Lady Alassa
Det var bra skrivet om de offentliga lögnerna som blir"förnedring mot mig själv."
Stå på dig?
2010-10-17

  thyra
Ens egna val ger styrka. Bra skrivit!
2010-10-17

  lodjuret/seglare VIP
i sanning en text att läsa och läsa om
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen