Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas kärlek


Av varandra
fuktas läppar
våta
under en himmel
av stjärnor
och raketer

Av varandra
värms kroppar
heta
i en säng
som andas
kärlek




Fri vers av Lénon
Läst 480 gånger
Publicerad 2005-11-25 13:40



Bookmark and Share


  Propella
"i en säng
som andas
kärlek" -

det är otroligt vackert!
2005-12-05

  Sanningsägaren VIP
Tyckte väl att jag kände igen den...
titeln alltså! :)
Kul sammanträffande. Vackra ord.
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=86523

2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Lénon