Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

187. Verkligheten Är


Verkligheter finns bortom tomheten
Verkligheten finns bortom upplevelsen
Verkligheten är Gud
En strimma av verkligheten
bor i min själ
Verkligheten Är

Livet är inte färdigt
Verkligheten är kraft och glöd
Det jag gör får konsekvenser
Ur ett liv väl förankrat i Gud
växer etik och moral
Den onda verkligheten når vi bara
genom Guds gränslösa kärlek
Verkligheten Är

Fälten bär vajande säd
guldglänsanda ax som glimmar i solen
Blommorna har gått till vila i jorden
Det skall komma en ny vår
med nya blad och blommor
En ny vår då fruktträden blommar
Verkligheten Är




Fri vers av Maria T
Läst 416 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-26 16:32



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Verkligheten är Gud, Kärleken är Gud, Gud är Kärleken. Allt är av kärlek, meningen var kärlek, och vi befinner oss i kärleken, den är runt om oss, i alla hänseenden ... men inte alla märker den ...
2013-05-09

  aol
så trösterik text
2010-10-02

  Michaela Dutius
Så stort och så sant.
Djupt berörd!
2010-09-27

  walborg
En sån stor sats "den onda verkligheten når vi bara genom Guds gränslösa kärlek". Starkt detta.
2010-09-26

  Mats Henricson
Starkt ! Vittnar om en stark TRO ! Avundas dig.....
2010-09-26

  Eaglemountains VIP
Vackert skrivet - i sanning .....

tänkvärda rader ..... i sanning

Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!
2010-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Beklagligt att bedragarna i KD försöker separera kristen etik från Jesus Själv.
Det blir Moralisk Upprustning av alltsammans.
En av orsakerna till att kristna inte har något där att göra.
Politik och kristendom är som öst och väst.
2010-09-26

  Bibbi VIP
Gillar denna.
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T