Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda inte

Ögon kan titta

Ögon kan se

De kan vara elaka

eller mjukt mot dig le

 

Blickar som möts

kanske bara för en stund

kan ge kärlek om än för en sekund

 

Ögon visar mer än vad vi tror

för i ett par ögon alla känslor bor

 

Kärleksfulla ögon är vackert att se

Det kan få den sorgsne att åter le

Hemlighetsfulla ögon

Ögon fulla av hopp

Glittrande ögon fulla av skratt

Trötta ögon av en sömnlös natt

 

Om du ser in i någons ögon

kanske du också får se

att blickar mötas och har mycket att ge.




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-26 18:31



Bookmark and Share


  Mönster
så fin, och så sann
2010-11-25

  aol
blev så rörd tack för din sanna poesi, vännen,
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP