Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Underbara

 

En natt av drömmar,

stillad nyfikenhet

Om jag fick igen

känna sötman från din mun

Starka händer, trygga händer

Jag skulle kunna falla isär

 

Underbart,

Du Underbara

 

Håll mig inatt

imorgon ber jag om ingenting

Njuta, stilla hunger

ömsom bara ligga tätt

Möta morgonsolen

slumra på ditt bröst

Dina fingrar väcka lust

Och jag

känner livet

 

Underbart

Du Underbara




Fri vers av Lindsy
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-26 18:46



Bookmark and Share


    zarahsshadow
Du lycklige. Kan själv bara drömma om hur det känns att hålla en människa så kär.
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy