Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla människor går på antidepressiva av något slag.







själv knaprar jag tabletter, lever på nikotin och socker
och tränar flera dagar i veckan
ibland är hästar också offer för mitt ego
ett slags kombinerat missbruk
även om jag hört att olika substanser blandat
ska ge bieffekter

jag är min egen farmaceut
som erbjuder endorfiner till mitt inre apotek
brukar kalla saker jag gör
för antidepressiv medicin
människor tittar på mig
säger att bara läkare kan skriva ut piller
på lycka.
jag brukar svara:
fan, vad naivt.




Fri vers av C.Degerfeldt
Läst 476 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-09-26 20:40



Bookmark and Share


  blått nagellack
fantastiskt! åh, jag gillar verkligen sådana här texter. snyggt skrivet.
2014-08-25

  Ingrid Trolle
Bra text
2014-08-05

  Johan Bergstjärna VIP
Själv försöker jag skriva antidepressiva dikter.
Bra och mycket angelägen dikt!
2010-09-26

  Carola Zettergren
Så kollofruktansvärt bra skrivet! En riktigt viktig kloktext från dig, det är ju så sant! Om folk som mår dåligt ändå visste och hade kunskap om allt man faktiskt kan göra själv för att balansera hjärnans kemi, då tror jag läkemedelsbolagen som tillverkar psykofarmaka skulle gå i konkurs.. Och det vill dom ju inte, så såklart att de utnyttjar människors okunskap och lidande.
2010-09-26

  lilla t
Lycka kommer ju inifrån inte från ett kemiskt preparat. Väl skrivet!
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

C.Degerfeldt
C.Degerfeldt