Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av M....


I jakten på lycka

För mig är livet en evig jakt på lycka.

Jag ser mig inte som nån viktig eller speciell person utan snarare som en bonde i ett oändligt stort schackspel.

Jag ser ingen poäng med livet förutom att ha kul.

Vad går det ut på om inte lycka...?

Lycka, Glädje, Tillfredsställelse & nöje

Vissa ser pengar, sex, familj och karriär bakom dessa ord
men i slutändan handlar det om att bli lycklig.

Det är därför jag har svårt att förstå kärleken.
Vissa tror inte på den men jag ser det som ett ord som beskriver en känsla jag bara
haft en gång i mitt liv och efter ni upplevt vad jag gjorde så finns det ingen tvekan...

Men i alla fall,
kärlek är så komplicerad för den gör att hur olycklig du själv än blir så
önskar du världen till personen.

Och där spricker det jag sa i början om strävan på lycka.
Men kanske man innerst inne blir lycklig av att offra allt för en annan och se sin
värld brinna, man kanske bara är förblindad av lågorna...

Mycket går varken att förklara eller förstå men en sak
är i alla fall säker.

ALLA SÖKER LYCKA
MEN VÄGARNA TILL LYCKAN ÄR DET SOM SKILJER.




Fri vers (Fri form) av Psyke
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-26 22:17



Bookmark and Share


  iceraven
Väldigt bra text. Ytterst tänkvärd...
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Psyke
Psyke