Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förruttnelseprocess



Jag blir knottrig
får illgröna prickar i pannan
av medveten elakhet

Det finns nog inget
jag varit så arg på i alla tider
vad jag vet




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-03 09:05



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Den här texten får mig att fnissa till, sitt dramatiska namn till trots. Tack!
2013-07-02

  Lena Själsöga Keijser
ord
att begrunda

ser förruttnelseprocessen
ser bilden av den vilken utdelar medveten elakhet
ser förruttnelsen
i form av kompost...
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*