Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött på att spy


trött på att spy

trött
på att känna mig fet

fast jag väger 19 kilo
för lite
för min längd

jag är trött
på medias mirakelkurer
'ät dig smal'

trött på baddräktsmodet
som består av tre trådar
på en trådsmal skyltdocka

trött på det dåliga samvetet
som chokladproducenterna
inte nämner
i sina reklamsnuttar

trött på att höra
dom fyra orden
'vad smal du är'

när jag känner mig som en
kollasal klump

trött på att känna mig
som en kollosal klump

och på att ha en kollosal klump
i min kurrande magsäck
när jag egentligen vet
att jag är motsatsen

trött på att spy

jag är så trött
på att spy
upp dom få kalorier
jag ändå lyckas svälja

trots det dåliga samvetet
och den obehagliga känslan
av mättnad
det bidrar till

trött på allt det där

jag är så trött
på allt

det där















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-27 13:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna kan jag känna Poetry-slam-rytmen i, Staffan! Bra skrivit!
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP