Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland stjärnor

Även dårar och ignoranter har sin berättelse,
så även jag.

Jag ska berätta om dig, du som såg mer
än min fåfängs gitarr

Du som brukade säga, att det mörker man ser
gör att stjärnorna märks lite mer.

Du var mitt hem och min oas,
du gav mig gåtorna tillbaks.

Du gjorde mig harmonisk och human




Fri vers av Furie
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-27 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie