Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV

Så sjukt många fruar överallt

och bara 2 ½ män




Fri vers av Line W
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-27 21:31



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Suveränt;=))
2010-09-28

  Lars E Jönsson
FAN VA BRA.............står upp och skriker BRAAAAAAAAAAAAAA
2010-09-28

  Larz Gustafsson VIP
LOL!!
Good one!
2010-09-28

  Junitvillingen
Men waoooowww Line, hur lyckades du få till en sådan fyndighet?? Snacka om fantasi alltså!! Superduperbraaaaaa ju:-))
2010-09-27

  Anna*
*skratt* Undrar just hur det är med den halva?!
2010-09-27

    Loffe
Tidsenlig och med fyndig ton
- en humoristens observation.

Jag gillar den!
2010-09-27

    ej medlem längre
En fyndig reflektion:-)
2010-09-27

  Emme VIP
Hahahaha =)
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W