Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svek, lögner och kärlek. Är inte livet underbart?


Bara ännu ett brustet hjärta.

Har nästan glömt
hur det känns när
du rör mig.

Minnet av när
du kysser mig
är bortsuddat.

Rytmen av dina
hjärtslag har
ersatts av rytmen
av regn.

För det som hände var inget speciellt.
Det var bara ännu en saga som slutade.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-28 19:20



Bookmark and Share


    vilgot hellros
vackert
2010-10-14

    Herr Ångest
Mycket br askrivet.. en lågmäld rytm och enkla men ändå träffande ord.

Gillar i synnerhet formuleringen:

"Rytmen av dina
hjärtslag har
ersatts av rytmen
av regn."
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter