Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trampbilar och plastpistoler








hitta ett basebollträ, måla det rosa, plocka några blommor, ta kort på dem, göra ett kollage av olika toalettpapper, spela the sims på tyska, lära sig dansa salsa, skjuta duvor med k-pist, hänga upp och ner i en gungställning, ta lektioner i retorik, läsa filosofi, göra en kopp choklad, skapa en facebookgrupp, titta på alla disneyfimer man hittar, spela fotboll, ringa till eniro och fråga vad frågan är om svaret är 69, kritisera kissie, blåsa såpbubblor på småbarn, leka detektiv och försök hitta numret till lasse berghagen (och ge det till rebecca), lära sig alla kents låtar utantill, skriva en ballad till erik, göra en lista på alla konstmuseér i sverige, knyta rosetter åt hemlösa, starta en demonstration mot alla som bär kepsen bak och fram, göra små örhängen av fiskskal, ge all makt åt tengil, dricka te, färga håret rosa, läsa en bok...









göra något vettigt.




Fri vers av fakieform
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-28 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fakieform
fakieform