Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rasmus

kan vi finna det vi fann
ha det vi haft
älska som vi älskat

finns vi kvar?

det vi hade då var något äkta
men det tog slut

du frågar om vi kan vinna tillbaka varan
och hitta tillbaka till det som försvann



hos dig är jag trygg
och vi älskar som ingen annan kan

men jag har förändrats och så har du
bara tiden vet vad som kommer ske

men jag älskade dig som jag aldrig älskat förut
och jag sårade dig som jag aldrig sårat förut




Fri vers av ms Piggy
Läst 216 gånger
Publicerad 2010-09-28 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy