Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett ögonblick av övertrötthet


Ordbajs vs kvalitet- tillägnad alla plågade, unga män.

Havtorn
jag vet inte ens vad det är
(skulle jag skriva bättre poesi om jag slungade random ord omkring mig? Polyglott??! Struma! Wienerschnitzel! Eeeeeeeejakulatioooon?!?!?!?)
Mit hår
feta stripor
pommes stripes
Fan Ta Den Där Jävla Fröken Bagge!
(Solipsism. Eufemism. Afasi. HENDECA SYLLABUS!)
Havtorn.
Jag dricker
jag dricker
Jag Är Full.




Fri vers av zim
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-29 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zim
zim