Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavlan

Jag vill måla den vackra bilden jag ser framför mig på en stor vit duk innan det hela tar slut
Hela ansiktet som är täckt med droppande blod
Blod som rinner ner för ditt ansikte till dina bröst som du smörjer in med det vackra röda

Blod som möter vita tänder när du öppnar din mun och ler
-En galen person är vad jag ser-

Bortom all räddning


Du skrattar
Ett vansinnes skratt
spottande blod och lysande ögon


Hysteri..

-En naken röd kropp helt utan hopp-


Det är mitt eget skratt jag hör
när jag DÖR
framför spegeln i min blodpöl




Fri vers av hilja
Läst 430 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-29 13:26



Bookmark and Share


  wiicca
Jävligt bra..bättre o bättre efter ha läst den igen o igen
2010-11-09

  wiicca
usch..
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja