Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Om du inte fanns skulle jag inte ha en chans

Rastlösa nätter i kyla

Inga varma läppar mot mina som är dina

Jag skulle vara en ensam själ med ett tomt hjärta


Jag skulle aldrig ha en chans om du inte fanns

Inga varma läppar mot mina som är dina

ingen kärlek från glittrande ögon som får mig ur balans

oförklarlig saknad efter någon som inte finns någonstans

Kanske världen skulle vara bättre om jag inte längre fanns

Varför fortsätta finnas till när livet står still

vilsen naken och kall utan din varma kropp

utan glädje och hopp


Tårar ingen torkar och ett hjärta som aldrig slutar blöda

varför ens försöka

en trasig själ i evighet

Saknar dig som fattas mig

existerar utan ett hjärta helt

utan att förstå vad som fattas det



Tar den enkla vägen ut för att få det onda att ta slut




Fri vers av hilja
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-19 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja