Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis, som ett lettre d´amour...

Ett brev landade på mitt golv
strax före klockan tolv
när jag var på väg ut...

Jag kände igen handstilen
då kom "feelen" för att just du
hade skrivit till mig...

Ett brev, som gjorde hösten
till en sommardag
till den återfördes jag
när jag i brevet tog tag!

Och jag vaknade upp igen
min vän
från en frusen tillvaro
till sång från en näktergal!




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-29 14:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mail i all ära - men ett brev är något alldeles extra
2010-10-02

    ej medlem längre
Det låter som en härlig händelse!

Ett brev betyder så mycket ...

/Ann
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt