Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vitt blod, vitt vin, vitt svin

Han smekte henne i skymningen
hade lagt henne på ett bord
och hennes rygg var blottad
,helt vit i månskenet



Hon njöt av små rörelser
i hans panna
små rynkor som spändes
av förväntan och åtrå



Sakta sakta
gled han in i hennes
kön
och han trodde allt hon sade



Så fyllde hon sitt behov
av att bli behövd
sin törst av att bli rörd
under hans heta längtanstyngd










sedan lämnades
han
ensam, tömd



och bar, helt bar




Fri vers av volatile
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-11-26 20:36



Bookmark and Share


  Andreas Safer
och inga rättningsförslag;)
2005-11-29

  Andreas Safer
ha, på dem bara! krossa patriarkatet! Snygg skrivet!
2005-11-29

    ej medlem längre
Tvärtomförhållande; det brukar ju för det mesta skrivas om motsatsen av oss små flickor som känner så mycket, men jag blev glatt överraskad av denna text. Lite för långt mellanrum mellan sista styckena, men två eller tre rader upp skulle de passa. Dock är det helt min egen åsikt, texten är ju underbar oavsett mina skumma funderingar..;)
2005-11-28

  Roger VIP
Naket, utelämnande och mycket personligt skrivet. Dessutom aldeles lysande vackert erotiskt och vemodigt på samma gång.
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile