Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid för aktion!

"Nu är det fan dags att någon agerar, gör något åt denna orättvisa! Upp till kamp!"

sade du

och gav mig en käftsmäll




Fri vers av Line W
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-29 23:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Time for action" (Secret Affair)

Många bedriver kampen på fel sätt.
2010-09-30

  blaite
Varför eru så bra på det korta
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W