Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sportslikt!

Polis, som brottar
ner en bov han gjorde det
ju då: Bow-lade




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-30 08:16



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du är ordkonstnär min vän
2010-10-02

  ULJO
Fyndigt
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt