Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själv är jag inte rökare, men jag fick inspirationen då en nära vän gick på rökavvänjning.


Fimpa för gott

Röken stiger stilla
från min cigarett
att avsluta begäret
blir inte så lätt

Ett inlärt beteende
fick en enkel start
med gänget i parken
det blev underbart

I tonårsålderns iver
man ville sticka ut
nu vill jag så gärna
på eländet få slut

Ett plåster på armen
det kanske hjälper till
men viktigast av allt
är att man riktigt vill

Suget blir som störst
när man är på fest
att neka till drinken
är kanske allra bäst

En rökavvänjningskurs
är ingenting att ha
att slänga cigaretten
det tror jag blir bra

Nu ska jag sluta röka
ja fimpa för gott
bli ren och hälsosam
det har jag förstått




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-30 12:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Ren och hälsosam är det bästa !!
Äckligt när folk röker !!
2010-10-01

  anits VIP
Härliga insiktsfulla rader
2010-09-30

  Junitvillingen
Härlig text som andas innerlig vilja och längtan efter att bli av med nikotinet. Och som alltid ett superbt flyt tack vare de träffsäkra rimmen! BRA vännen!:-))
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO