Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt


kärleken

Himlens alla stjärnor lyser klart i kväll. Månens bleka skepnad bakom gran o tall. Ugglans gula ögon som syns bland löven, den kyliga vindens som blåser i mitt hår. En spöklik känsla om jag skulle varit själv här i natt, men bredvid mig står du. I min hand vilar din i ett säkert tag, aldrig du släpper vad som än händer. Lika fast himmelen är lika fast är min själ, men släpper du taget flyr den iväg, så lova mig nu, släpp inte mig...




Fri vers av kiefernzapfens
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-30 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kiefernzapfens
kiefernzapfens