Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var stark

ge inte upp när botten är nådd, res dig på nytt och väck himlen i en rörelse, beskriv den känslan du känner just nu och försök tyda den. du finner hopp i din längtan, så ge aldrig upp när mörkret faller på dina axlar, för innerst inne vet du att ljuset återvänder när tiden är inne :) kom ihåg att vara stark oavsätt vad som händer..




Fri vers av kiefernzapfens
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-06 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kiefernzapfens
kiefernzapfens