Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan på att älskas

Du går o lägger dig..
Men jag är kvar när allting tystnar
Jag andas tungt och undrar vad som hänt

Det känns som jag tog dig för givet
Nu känns det svårt att våga gå
När allting bränns

Jag minns hur du såg på mig
Och hur du brukar le mot mig
Men nu är de svårt när allt jag saknar fagras
Nej jag vill inte vakna, för det är klart som fan att jag allting saknar.

Vad är fel när du inte ser allt jag gör för oss?
Varför ska jag bara vara din när du inte ser mig?
Det känns som hela världen enbart existerar runt dig? Utan att du ser mig?

Mitt hjärta slåss mot dig
Jag gjorde bort mig
Nu står jag ensam och skäms
Tiden förändras och dagar passerar
Men jag står kvar när allt faller samman

Vart står vi nu när vår väg tillsammans har tagit slut?
Jag saknar alla dagar och alla minnen med dig som sakta suddats ut.
Vad gick fel?
Aldrig har jag känt så här förut.
De säger att man aldrig ska ge upp hoppet om den man älskar? Men hur länge ska jag sitta här och vänta?




Fri vers av kiefernzapfens
Läst 256 gånger
Publicerad 2017-06-14 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kiefernzapfens
kiefernzapfens