Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


det är det här det är

det är leenden och det är tårar.
det är kärlek och det är hat.
det är villkorslös hängivelse och det är en ångerfull beröring.
det är lusten att släppa taget och det är viljan att hålla kvar.
det är det jobbiga förflutna och det är det lovande framtida.
det är ett varmt skratt om dagen och en kall tår om natten.
det är den obeskrivliga smärtan och den ljuva njutningen.
det är värmen i en närhet och det är kylan i ett frånvaro.
det är att älska utav lycka och det är att hata utav sorg.
det är att bli lite bättre och det är att bli lite sämre.
det är deras första hej och det är deras sista hejdå.
det är det allra bästa och det är det allra sämsta.
det är det vi kallar livet och det är det vi kallar döden.
men framförallt är det allt där i mellan.




Fri vers av kiefernzapfens
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-11 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kiefernzapfens
kiefernzapfens