Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på prinsen

Jag drömmer om en ring
Vacker som få
Det är den jag vill han trär på
Med mycket bling och så

Jag vill bära en sagolik klänning
En med släp, spets och midja
Går det att smida?

Ett vackert bröllop
Så som alla prinsessor önskar

Jag drömmer om de vita
Jag tänker inte smita
Jag är din om du friar

Här finns mycket kärlek att få
Så vad väntar du på?




Fri vers av kiefernzapfens
Läst 257 gånger
Publicerad 2017-06-14 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kiefernzapfens
kiefernzapfens