Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelar ingen roll

 

spelar ingen roll vem du är

när hjärtat förundras av dig

spelar ingen roll vad du säger

för hur vi än ser på saker

talar en försiktighet en klyfta

mellan två världar

          ~




Fri vers av Lindizz
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-30 21:43



Bookmark and Share


    tramp
Fin sorg vackert skrivet. Men tänk på att Ronja hoppade över djävulsklyftan kunde hon kan du !
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz