Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

( Livet är en gåva att vara rädd om)




Livet dansar vidare

 

~


en hjärtskärrad spricka
skrapar emot det inre känslocenter
når den förlorad tid som uppslukas märkbart

ett skadat ordförråd som aldrig nått ut
där tystnad talar mellan dess världar
förlorad eller vilsen har ingen betydelse

tänkta tankar vrider om och slår omkull
sagor och verklighet får annan vändning
likt ett löv som faller från kronan
dansar den ut ur livets höst






Fri vers av Lindizz
Läst 335 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-01 10:32



Bookmark and Share


    Max Poisé
Sällsamt och renhjärtat!
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz