Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa i natten

Träden rodnar inför hösten
innanför täcket, följer rösten

Varmt, mörkt och fridfullt
Drömmandes jag uppfylls

Av inre bilder fyllda av ljus
In i natten med ett rofyllt rus

Färdas bortom tid och rum
Dåtid, framtid i samma rum

Det undermedvetnas signal
Framträder i form av en spiral

Ur detta mörker föds ett ljus
Känner, hör det i vindens sus




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-01 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian